Jacob & Jakob Ice Creame blev vinderne af The Liqourice Taste Award 2017 – Læs mere om dem her
Dommerpanelet til The Liqourice Taste Award bestod af følgende:
- Mikkel Shafi, kok og medejer af Groupshafi, herunder den libanesiske restaurant Manzel
- Frank Lantz, Director of Taste i Appetite for Life, brødentusiast og snart et nyt spændende projekt på vej
-
Francis Cardenau, Michelinkok og iværksætter
-
Maja Ambeck Vase, Flittig dessertblogger og forfatter, ekspert i det søde køkken og lakridsentusiast
- Iben Rouw, Chefredaktør i Aller Mad, herunder SPIS BEDRE og Smag & Behag
-
Rasmus Kramer Schou, Restaurant- og Madredaktør på AOK
-
Mika Wulff, Chefredaktør på magasinet Lækkerier
- Thomas Herman, Kok
- Gyda Maria Bay, Innovationschef Future Food Innovation
-
Heidi Jensen, Voksen lakridsentusiast
- Albert Sander, Ung lakridsentusiast
- Clarissa Rouw, Ung lakridsentusiast