Partnere

smagenaflakrids_streg

JBLakrids_sort

Danskerne har et lidenskabeligt forhold til lakrids, og det har vi også hos LAKRIDS by Johan Bülow. Derfor glæder vi os til at invitere dig på en rejse ind i LAKRIDSENS verden med Danmarks lakridsfestival. Vi ønsker at inspirere dig til at se og smage LAKRIDS som et krydderi som et smagsunivers med nye muligheder. Vi tilfører nye fortællinger, skaber nye nuancer og løfter LAKRIDS ud af den vante sammenhæng. Smag og servering får nyt liv i form af iscenesættelser, der inddrager dig og alle os andre.

Fra hård til blød, fra skarp til sød og fra blød til sprød… LAKRIDS er det nye chokolade – kom og smag, sans og oplev – noget helt nyt.

www.lakrids.nu


Weber Grill Academy Logo

På Weber Grill Academy København glæder vi os til at tænde grillene og til for femte gang at lægge hus til Danmarks Lakridsfestival. Et initiativ som Lakridsfestivalen er nemlig noget, der rammer lige ned i det, Weber Grill Academy Købanhavn står for – en konstant nysgerrighed, åbenhed og interesse for alt det, der rører sig på den gastronomiske scene. En lyst til at prøve sig af med alverdens lækkerier på grillen. Netop derfor ser vi frem til at åbne for den helt store lakridspose – lige midt i grillens univers.

www.webergrillacademy.dk


Expoviva

Lakridsfestivalen er et godt eksempel på, hvordan et godt samarbejde kan udvikle sig, når alle parter drives af passionen til de unikke oplevelser og når hver især kan noget forskelligt.

Det er en sand fornøjelse som arrangør at samarbejde med topprofessionelle partnere, der med stor pionerånd går helhjertet ind for at skabe såvel den unikke ramme som unikke indhold for Danmarks Lakridsfestival. Der er ikke langt fra ord til handling – eller rettere fra sort snak til sort arbejde!

www.expoviva.dk