Lakridsfestival – The Liquorice Taste Award 2024

Lørdag den 2/3-2024 hos Haaning Collection

Smørmosevej 16, 2880 Bagsværd


I de smukke rammer hos Haaning Collection, der ustandselig bringer nye spændende vintagebiler til deres unikke samling, hylder vi de bedste produkter med smagen af lakrids.

Vi fejrer den gode kvalitet, smag, håndværk og krydderiet lakrids i nye spændende smagskonstellationer i selskab med de bedste producenter og de største lakridsentusiaster i de smukkeste rammer. Som ekstra bonus er der adgang til udstillingen af de unikke vintagebiler hos Haaning Collection.

Billettyper (begrænset antal):

10-12, 12.30-14.30 & 15-17 (for at sikre den bedst mulige oplevelse, inviterer vi indenfor i hold á 2 timer for et begrænset antal deltagere)

Billetpris excl. gebyr: 250 kr. (voksen), ambassadørbillet: saml 8 lakridsglade venner og modtag en lille lakridsgave ved ankomst.
125 kr. (barn 4-12 år), børn under 4 år deltager gratis.

Tilkøb: Eksklusiv smagning á 30 min. (max. 20 deltagere per hold) – 100 kr.

Billetprisen inkluderer:

Gratis garderobe, velkomstdrik, kildevand (til at friske smagsløgene mellem smagsprøverne), samlet intro til Lakridsfestivalen, entré til Haaning Collections udstilling af udvalgte vintagebiler (normal entré 135 kr.), smagning af årets signaturprodukter/kandidater til The Liquorice Taste Award, mød udvalgte producenter, adgang til lakridslaboratoriet, hvor rålakrids kan ses og opleves i alle sine former samt mulighed for at indkøbe det sorte guld.

Velkommen på Sortbørsen!

På www.haaningcollection.dk kan du få et indtryk af de unikke rammer og de skønne retrobiler.

Adresse:

Haaning Collection
Smørmosevej 16
2880 Bagsværd

Find Vej:

Bus 165/166 har stoppested 5 minutters gang fra indgangen
Fra Bagsværd Station er der 15 minutters gang

www.haaningcollection.dk kan du få et indtryk af de unikke rammer og de skønne retrobiler.