The Liquorice Taste Award 2016

smagenaflakrids_streg

Stort tillykke til vinderen af The Liquorice Taste Award 2016!

Et enigt dommerpanel bestående af kokke, madredaktører, madskribenter, bloggere og lakridsentusiaster gav toppoint til “The Persian Collins” – årets signatur cocktail med lakrids kreeret af Cocktailkursus.dk.

Cocktaildrengene blev hyldet på festivalen og fik overrakt hæder, bobler, skønne orientalske blomster fra Blomster Stalden og en Smokey Joe fra Weber Grill Academy – København.

Du kan finde opskriften på cocktailen både med og uden alkohol her!

Lakrids-Festival-2016---Award-vinder-cocktailkursus(C)

Dommerpanelet til The Liqourice Taste Award bestod af følgende:

  • Hanne Høiberg, tidl. chefredaktør for ALT for damerne og nu rejsejournalist på SØNDAG samt madentusiast
  • Mikkel Marschall, TV-kok og arrangør af Danmarks største kokkekonkurrence ”Sol over Gudhjem”og tidl. kok på bl.a. formel B, Herman og Søllerød Kro samt køkkenchef på Kadeau
  • Ulla Johanne Johansson, Chefredaktør Mad & Bolig
  • Iben Rouw, Chefredaktør, SPIS BEDRE og smagogbehag
  • Christian Sejer Christensen, Madredaktør, TV2 Digital
  • Stine Hansen, Redaktør AOK
  • Cecilia Fahlstrøm – Madblogger og kogebogsforfatter, copenhagencakes.com
  • Louisa Lorang – TV-kok, madskribent og kogebogsforfatter
  • Louise Trautner Nielsen, Lakridsentusiast
  • Albert Sander Dalsgaard– 11 årig lakridsentusiast
  • Esther Lorang – 8 årig lakridsentusiast