Udstillere 2018

smagenaflakrids_streg
Her er listen med årets håndplukkede aktører:
 

Liquorice Showroom

Liquorice Showroom

Som supplement til Lakridsfestivalen har vi nu åbnet et virtuelt Lakrids Showroom, som er åbent året rundt. Her kan du se alt om udstillerne og deres spændende produkter. Hvis du skriver dig op som besøgende i showroomet, vil du automatisk få beskeder om nye spændende producenter og produkter indenfor lakrids på din email.

Showroom


Almaregården_LF

Almaregården

Hos Mortens går vi efter den gode smag. Vi har smagt os frem for at finde de varer, vi selv vil servere for vores gæster og forkæle os selv med. Vi har nøje udvalgt lakrids fra Almaregården i Skåne.

Almaregården


BagsvaerdLakrids_web

Bagsværd Lakrids

Bagsværd Lakrids fremstiller håndlavede lakridsprodukter i højeste kvalitet, som sælges til udvalgte butikker og cafeer i Danmark.

Facebook: Bagsværd Lakrids


 bryghus_web

Bryghuset Møn

Sommerspirets Lakrids Stout
Opkaldt efter sommerspiret på Møns Klint –den tårnhøje kridtformation, der styrtede i havet i 1988.
Som kontrast til det hvide kridt er denne øl sort -dybsort, men smagen er let, og man aner en tone af chokolade sammen med den ægte lakrids.

Bryghuset Møn


Udstillere DropsBySamira

Drops By Samira

Alle ingredienserne er nøje udvalgt til at frembringe en unik og intens smag i alle produkter. Der bliver kun udgivet nye produkter når vi er sikre på, at det ikke kan blive bedre på smag, udseende eller indpakning.

Drops By Samira


grilleriet

Hattesens Konfektfabrik

Siden 1998 har vi hyldet ideen om kvalitet, nærhed og omtanke igennem vores virksomhed på Ærø.
Udviklingen af Hattesens lakridskonfekt har stået på i nogle år, og i juni 2016 slog vi dørene op til Hattesens Konfektfabrik.

Konfektfabrikken


grilleriet

Jacob & Jakob Ice Cream

Michelinkokken Jakob De Neergaaard, der har foldet sig ud på de meste prestigefyldte restauranter i Europa og fik en stjerne til Søllerød Kro og Jacob Marsing-Rossini, der er kendt for havets fineste frugter, er på evig jagt efter naturlige råvarer af høj kvalitet.

De to venner bag navnet diskuterer smag fra morgen til aften og eksperimenterer lystigt med at kombinere tekniske kompetencer med nye varianter af saftige frugter, bær og andre ægte råvarer.

I 2017 vandt de “The Liquorice Taste Award”.

Jacob og Jakob


moen_LF

Møn Dragée

En sprudlende buket af spændende smage. Udsøgt håndværk – baseret på metoder og teknikker fra 1400 tallets Italien og med de bedste råvarer – økologiske & glutenfri.

Møn Dragée


Pureshots

Pureshots

Hvad gør en Danmarksmester i cocktail, når hans synes, at der mangler et delikat og smagsfyldt shot, som danskerne kan nyde i nattelivet?

Han skaber det fra bunden, præcis som han mener, det skal være. Og sådan starter historien om det nye luksusshot – PURE. Et lakridsshot, der smager præcist, som det skal – af ægte og god lakrids.

Pureshots


QOL_web

Queen of Licorice

Den svenske lakridsdronning, kendt for at skrive bogen “LAKRITS”.
Hun har taget skridtet videre fra kun at bruge lakrids i mad, bl.a. med sin Licorice Body Lotion.

 

Facebook: Queen of Licorice


scagro_web

Scagro

Importør af verdens bedste rålakrids. Oplev rålakrids, lakridsrødder, lakridsblokke og lakridspulver, som det ser ud, inden det kommer ud til konfekture producenterne og få viden om oprindelse, dyrkning, kvalitet og anvendelsesmuligheder.

Scagro


Udstillere Spritfabrikken

Spritfabrikken Danmark ApS

Spritfabrikken Danmark distribuerer vine og spirits i Danmark. Dette er inklusiv Nordsø Bitter, som er lavet med rigtig lakrids.

Spritfabrikken Danmark


Udstillere weber_web

Weber Grill Academy, København

Webers bedste grillkokke går helt i sort! Der er fyret godt op under både grillen og fantasien, når Weber Grill Academy´s kokke præsenterer hverdagsretter lavet på rene råvarer med et strejf af lakrids.

Weber Grill Academy


Se programmet her!
Book billet her!

Grilleriet           ExpoViva

Følg os på!

Lakridsnyheder!


lakridsfestival.dk

Kontakt:
Du er velkommen til at kontakte os, såfremt du har spørgsmål vedr. udstillere, partnere, presse eller noget helt fjerde.
Du kan kontakte Eva Vedel på +45 21 20 75 85 eller ev@expoviva.dk


Virksomhedsoplysninger:
ExpoViva ApS
Frederiksberg Runddel 3B
2000 Frederiksberg C

CVR nr. 30355997

Copyright © 2016 Expo Viva.
All rights reserved.

English
Klik her og få lækre lakridsopskrifter - samt friske lakridsnyheder!