The Liquorice Taste Award 2019

smagenaflakrids_streg

Vinderne af The Liquorice Taste Award 2019
Fra venstre, bronzevinder Morten Kornbech fra Bagsværd Lakrids, guldvinder Michael Hartmann fra  Nuts N’More, sølvvinder Sara Motahedian fra RM Import og arrangør af Lakridsfestivalen Eva Vedel fra Expo Viva.

Vinderne i årets Liquorice Taste Award blev..

Traditionen tro kåres årets produkt med smagen af lakrids på årets Lakridsfestival og også i år var der kamp om det sorte guld. Vinderne blev offentliggjort og hyldet på Lakridsfestivalens første dag i København lørdag d. 23/2. Alle vinderne medbringer deres signaturprodukter, når Lakridsfestivalen har fynsk premiere i Odense på søndag d. 3. marts.

“The Liquorice Taste Award handler naturligvis om at synliggøre og fremhæve de bedste produkter med smagen af lakrids, men også om at hylde det gode madhåndværk og de passionerede producenter, der fortjener et skulderklap og lidt rampelys for deres vedholdenhed og kompromisløshed”, siger Eva Vedel, der er arrangør af Lakridsfestivalen.

Bronzeprisen gik i år til Bagsværd Lakrids for deres Classic Lakrids.
Skudsmålet fra dommerne lød: ”Her kan man virkelig tale om at komme tilbage til lakridsrødderne. Dejligt at opleve den rene lakridssmag uden nogen dikkedarer. Perfekt struktur i karamellen og smagsoplevelsen varer længe!”

Sølvprisen gik til RM import for deres Green Licorice Dates.
Smagsdommerne sagde: ”En virkelig lækker og sund snack. De naturlige og forskellige former i dadlerne tilfører produktet en ekstra dimension. Kombinationen af kvalitetsdadler og lakrids er en sikker vinder og i dette tilfælde også velafbalanceret.”

Guldet gik til Nuts N’ More for deres karamelliserede, spanske Valencia mandler med lakrids.
Smagsjuryen var vilde med mandlerne. ”Mandlerne er perfekt ristet og har den helt rette, knasende sprødhed. Dem kan man spise virkelig mange af”.

Smagspanelet, der består af kokke med smag for lakrids samt madredaktører, madskribenter og almindelige lakridsentusiaster, smager sig gennem de udvalgte produkter og bedømmer ud fra både første smagsindtryk, struktur, balance og unikhed.

Smagspanelet til The Liquorice Taste Award 2019 bestod af følgende:

  • Louisa Lorang, TV-kok, madskribent på bl.a. ALT for damerne, kogebogsforfatter og lakridsentusiast, louisalorang.dk
  • Mikkel Marschall, kok med forkærlighed for lakrids og arrangør af Danmarks største kokkekonkurrence ”Sol over Gudhjem
  • Gorm Wisweh, gourmet pizzakonge og tidligere lakridskok på Lakridsfestivalen, Gorm’s Pizza
  • Iben Rouw, Chefredaktør i Aller Mad
  • Rasmus Kramer Schou, redaktør på migogkbh.dk og tidl. madredaktør på aok.dk
  • Rasmus Palsgård, feinschmeckeren.dk, gastrojournalist, blogger inden for topgastronomi og tidl. MasterChef-finalist
  • Rikke Borum, Lakridsentusiast og årets gæstedommer
  • Albert Sander, Ung lakridsentusiast
  • Ester Lorang, Ung lakridsentusiast

For mere information eller fotos, kontakt arrangør: Eva Vedel på tlf. 21207585 eller ev@expoviva.dk

Få pressemeddelelsen som pdf

ExpoViva           Scagro           Grilleriet            AlfredOgKamilla

Følg os på!

Lakridsnyheder!


lakridsfestival.dk

Kontakt:
Du er velkommen til at kontakte os, såfremt du har spørgsmål vedr. udstillere, partnere, presse eller noget helt fjerde.
Du kan kontakte Eva Vedel på +45 21 20 75 85 eller ev@expoviva.dk


Virksomhedsoplysninger:
ExpoViva ApS
Frederiksberg Runddel 3B
2000 Frederiksberg C

CVR nr. 30355997

Copyright © 2016 Expo Viva.
All rights reserved.

English