Udstillere 2017

smagenaflakrids_streg
Glæd dig til at møde årets håndplukkede udstillere på Lakridsfestivalen. Her er dem vi havde med på Lakridsfestivalen 2017:

 

lakrids_web

Lakrids by Johan Bülow

Lakrids er den sorte masse, som vi elsker. Den bedste måde at give vores kærlighed videre på er, at lade dig opleve, smage og lege med lakridsen selv.
Derfor inviterer vi indenfor i det sorte univers, hvor du både møder vores klassiske lakridser og oplever nye varianter.

www.lakrids.nu


weber_web

Weber Grill Academy, København

Webers bedste grillkokke går helt i sort! Der er fyret godt op under både grillen og fantasien, når Weber Grill Academy´s kokke præsenterer hverdagsretter lavet på rene råvarer med et strejf af lakrids.

www.webergrillacademy.dk


coctail_web

Cocktailkursus.dk

Cocktailkursus.dk vandt “The Taste of Liquorice Award” i 2016 med “The Persian Collins” og laver i 2017 en ny signaturcocktail med lakrids – fås også alkoholfri.

www.cocktailkursus.dk


mill-og-mortar

Mill & Mortar

Gourmet krydderier og mandler & verdens første BBQ rub med lakrids ”FLAMING DUST”, der vandt 1. præmien til DM i BBQ. Glæd dig også til at smage den mellemøstlige snack DUKKAH, som er en blanding af mandler, nødder, frø og krydderier med et touch af lakrids fra fennikelfrø.

www.millmortar.com


moen_LF

Møn Dragée

En sprudlende buket af spændende smage. Udsøgt håndværk – baseret på metoder og teknikker fra 1400 tallets Italien og med de bedste råvarer – økologiske & glutenfri.

www.moen-dragee.dk


nutsmore_web

Nuts’N’More

Oplev de mange smagsvarianter og smag favoritten lakridsdragé med salmiaklakrids og citron.

 

www.nutsnmore.eu


scagro_web

Scagro

Importør af verdens bedste rålakrids. Oplev rålakrids, lakridsrødder, lakridsblokke og lakridspulver, som det ser ud, inden det kommer ud til konfekture producenterne og få viden om oprindelse, dyrkning, kvalitet og anvendelsesmuligheder.

www.scagro.dk


grilleriet

Hattesens Konfektfabrik

Siden 1998 har vi hyldet ideen om kvalitet, nærhed og omtanke igennem vores virksomhed på Ærø.
Udviklingen af Hattesens lakridskonfekt har stået på i nogle år, og i juni 2016 slog vi dørene op til Hattesens Konfektfabrik.

konfektfabrikken.dk


nocrap_web

NoCrap Gourmet Popcorn

NoCrap Gourmet Popcorn er No Crap og ren nydelse. 100 % dansk produceret og håndlavet i små portioner på vores lille fabrik i Vendsyssel.

Med NoCrap Gourmet popcorn ønsker vi at åbne danskernes bevidsthed for de mange lækre muligheder for smagsoplevelser med ægte gourmet popcorn.

Facebook: NoCrap Gourmet


grilleriet

Jacob & Jakob Ice Cream

Michelinkokken Jakob De Neergaaard, der har foldet sig ud på de meste prestigefyldte restauranter i Europa og fik en stjerne til Søllerød Kro og Jacob Marsing-Rossini, der er kendt for havets fineste frugter, er på evig jagt efter naturlige råvarer af høj kvalitet.

De to venner bag navnet diskuterer smag fra morgen til aften og eksperimenterer lystigt med at kombinere tekniske kompetencer med nye varianter af saftige frugter, bær og andre ægte råvarer. Alle deres is er baseret på to sæt sanser.

På Lakridsfestivalen kan du glæde dig til at smage den præmierede økologiske lakridsis, der vandt Salling Publikumspris i 2016.

jacobogjakob.dk


Pureshots

Pureshots

Hvad gør en Danmarksmester i cocktail, når hans synes, at der mangler et delikat og smagsfyldt shot, som danskerne kan nyde i nattelivet?

Han skaber det fra bunden, præcis som han mener, det skal være. Og sådan starter historien om det nye luksusshot – PURE. Et lakridsshot, der smager præcist, som det skal – af ægte og god lakrids.

www.pureshots.dk


 sv_mic

Sv. Michelsen Chokolade

3. generation ved Nicolas Dorff er i dag dybt engageret i at videreføre og udvikle det stolte håndværk. Dette har ført til mange hædersbevisninger. I 1992 fik firmaet prædikatet “Leverandør til Det Kgl. Danske Hof”.

Sv. Michelsen Chokolade er den dag i dag stadig håndlavet efter de strengeste kvalitetskrav, og sælges i udvalgte specialforhandlere og Sv. Michelsen Chokolades egne butikker.

www.svmichelsen.dk


 bryghus_web

Bryghuset Møn

Sommerspirets Lakrids Stout
Opkaldt efter sommerspiret på Møns Klint –den tårnhøje kridtformation, der styrtede i havet i 1988.
Som kontrast til det hvide kridt er denne øl sort -dybsort, men smagen er let, og man aner en tone af chokolade sammen med den ægte lakrids.

www.bryghusetmoen.dk


 laekkerier_web

Magasinet Lækkerier

Mika Wulff, Konditor og chefredaktør på magasinet Lækkerier, byder på en nem gulerodskage med lakrids og granatæblekerner.

www.laekkerier.com


Se programmet her!

OBS : Begrænset antal pladser!

JB Lakrids
Grilleriet
ExpoViva

Følg os på!

Lakridsnyheder!


lakridsfestival.dk

Kontakt:
Du er velkommen til at kontakte os, såfremt du har spørgsmål vedr. udstillere, partnere, presse eller noget helt fjerde.
Du kan kontakte Eva Vedel på +45 21 20 75 85 eller ev@expoviva.dk


Virksomhedsoplysninger:
ExpoViva ApS
Frederiksberg Runddel 3B
2000 Frederiksberg C

CVR nr. 30355997

Copyright © 2016 Expo Viva.
All rights reserved.

English
Klik her og få lækre lakridsopskrifter - samt friske lakridsnyheder!